Boende

Av alla öar i Kroatien är Brač en av de mest välbesökta, och turismen på ön är välutvecklad. Detta betyder att man inte behöver vara rädd för att inte hitta boende på ön Brač, men har man tänkt resa till Brač under högsäsongen kan det ändå vara en god idé att boka hotell på förhand. Vill man inte bo på hotell finns det även flera mindre pensionat och lägenhetshotell som man kan välja mellan. Föredrar man att bo för sig själv under semestern finns även möjligheten att hyra lägenhet i Supetar eller någon av de andra städerna på Brač. Här kan du läsa om några hotell på Brač:

Bluesun Elaphusa hotell är ett lyxigt hotell som ligger bara ett stenkast från stranden i Bol. Hotellet erbjuder öns största fitnesscenter, vilket gör det till ett perfekt val för en aktiv semester.

Hotell Villa Adriatica är ett litet butikhotell beläget i Supetar. Med sin vänliga stämning och utsökta design passar det perfekt för barnfamiljer.

Villa Tatjana är ett mysigt hotell som ligger bara 400 meter från stranden i Supetar. Hotellet erbjuder välutrustade rum och mycket prisvärt.